מזון מהלב, החופש לאכול
גלידה ורודה וירוקה

גלידה ירוקה בטעם טרופי נענע וגלידת בננה תות ורודה

לגלידה הנפלאה והמרעננת הזו לא צריך מכונת גלידה. כל מה שצריך זה כוונות טובות ובלנדר חזק. תחושת חגיגה ורעננות מובטחות בכל לק.שימו לב: בהקפאה הטעם המתוק מעט מתכהה, ולכן כשמכינים גלידה כדאי לשים קצת יותר מתוק מהרגיל.

רכיבים:

2 בננות (רצוי קפואות)

2 כוסות של עלי תרד (רצוי קפוא)

כ- 12 עלי נענע

כוס קוביות אננס (אני השתמשתי באננס משומר)

מעט חלב אורז/ שקדים/ סויה/ קוקוס (אני השתמשתי בחלב קוקוס בגלל השומניות שאני אוהבת שיש בו, ולדעתי תורמת הרבה)

3 כפות דבש, או בגרסא הטבעונית – מייפל / סילאן

חופן שוקולד צ'יפס 70% – לא חובה

הכנה:

להכניס את כל הרכיבים לבלנדר מלבד השוקולד צ'יפס.

לערבל היטב עד לאחידות בצבע ובמרקם.

למזוג לתוך קופסא שנוח להקפיא.

להוסיף את השוקולד צ'יפס (אם רוצים בכך), ולערבב היטב.

לשים במקפיא למשך כשעתיים.

להגיש באהבה.

*הגלידה הורודה עשויה מבננות קפואות ותותים קפואים ששמרתי במקפיא מהחורף. היא יותר חמצמצה, ועושה נעים בלב כמו שרק גלידה יכולה וצריכה לעשות.