מזון מהלב, החופש לאכול

מרק קליל ואדמדם, טבעוני, נטול גלוטן וקייצי – כל מה שצריך זה בלנדר ומצב רוח טוב.

רכיבים:

3 עגבניות קלופות. אני אוהבת לשלב כמה סוגי עגבניות. למשל: 2 עגבניות שטח + כוס שרי "תמר".

1 מלפפון קצוץ

2 פלפלים אדומים חתוכים

1/3 בצל קטן (רצוי אדום)

3 שיני שום קלופות

4 גבעולי בזיליקום – להפריד מהם את העלים (לא משתמשים בגבעולים)

חצי כפית מלח "הארץ" או מלח אטלנטי גס

2 כפות שמן זית בכבישה קרה

חצי לימון סחוט (לא חובה, במידה ויש)

מעט פלפל צ'ילי או פלפל קאיין – לא חובה

חצי כוס מים קרים + כמה קוביות קרח.

הכנה:

להכניס את כל הרכיבים לבלנדר, לטחון עד המרקם הרצוי.

גיוונים בהגשה:

– לפזר מעל הגספצ'ו פלפל כתום ו/או מלפפון ו/או פיסות אבוקדו קצוץ דק
– לשים מעט שמן זית וקורט מלח גס
– מעט חומץ בלסמי מצומצם
– לפזר מעט שמיר ו/או פטרוזיליה/ כוסברה קצוצים דק
– אופציה לא טבעונית: לפזר גבינת מוצרלה איכותית מגורדת בהגשה