מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:ירקות מוקפצים עם %22פסטת%22 אורז

בצל קטן קצוץ
כרוב לבן בינוני וחתוך לפרוסות
3 גזרים קלופים חתוכים לקוביות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
4 גבעולי סלרי חתוכים קטן
4 פרוסות אננס מיובש טיבעי קצוצות
כ- 8 כפות רוטב סויה אמיתי
2 כפות סילאן טיבעי ללא תוספת סוכר
כפית אבקת ג'ינג'ר טחון
חופן פיסטוקים לא קלויים – לא חובה

הכנה:
מחממים מעט שמן קוקוס בווק.
מאדים את הבצל עד שנעשה חום- זהוב.
מוסיפים את הכרוב, ומקפיצים תוך עירבוב עד שמוריד מנפחו ומתרכך.
מוסיפים תוך ערבוב גזר, סלרי, פלפל אדום.
להוסיף רוטב סויה, סילאן ואבקת ג'ינג'ר.
לבשל עד שהירקות הקשים מתרככים לרמת "א-דנטה".
לקראת סוף הבישול להוסיף את האננס המיובש הקצוץ.
במחבת מחוממת ניפרדת: לחמם מעט שמן קוקוס, לקלות מעט את הפיסטוקים תוך ערבוב.
לערבב את הפיסטוקים עם הירקות המוקפצים בתום הבישול, לקראת ההגשה.

*ניתן לגוון בסוגי הירקות.

*בתמונה: מוגש עם "פסטת" אורז לצד עדשים שחורות מבושלות.