מזון מהלב, החופש לאכול

סורבה סגול, קייצי, מרענן ובריא.סורבה : שייק ורוד תותים אוכמניות

ככל שתוסיפו יותר נוזלים, כך זה יהפוך לשייק. מעט נוזלים יהפו את הרכיבים לסורבה שניתן לאכול עם כפית.

אפשר גם להקפיא בתבניות קרח, להוסיף מקל, ויש לכם ארטיק מצויין וטבעי.

את המשקה הזה אילתרה תלמידה שלי, בת 12, בחוג הבישול שלנו, כולל עיצוב צורת ההגשה. נחת 🙂

רכיבים (לכמות של 2 כוס וחצי כמו בתמונה):

12 תותים קפואים או טריים

חופן אוכמניות קפואות

חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי וטרי

אם משתמשים בתותים טריים, צריך גם קוביות קרח.

הכנה:

להכניס את כל הרכיבים לבלנדר, ולערבל היטב.

* במידה ומשתמשים בתותים טריים, להוסיף הרבה קוביות קרח.