מזון מהלב, החופש לאכול

ירקות קשים כמו כרוב סגול, שומר, גזר וכדומה, אני אוהבת לקצוץ קטן יחסית, כי יחסית יותר קשה ומעייף ללעוס אותם. כמובן שזה לבחירתכם ולפי מצב הרוח שלכם! ממליצה במיוחד לתת לסכין "לזרום" על הירקות בחיתוך, תריחו אותם ותהנו מהצבעים היפים שנכנסים לכם לקערה ולגוף.

רכיבים לקערה בינונית:

חצי כרוב סגול קצוץ

1 שומר בינוני קצוץ

רבע צרור שמיר – לא חובה

תיבול: חצי לימון סחוט, מלח, פלפל, סומק ושמן זית כבישה קרה

הכנה:

לערבב את הירקות הקצוצים בקערה.

לתבל עם חומרי התיבול ולערבב היטב.

גיוונים: אפשר להוסיף חופן זרעי חמניה קלויים קלות ושומשום מלא.

מנדלת הכרוב הסגול שלנו באור השמש. יפה נכון?

מנדלת הכרוב הסגול שלנו בשמש. יפה נכון?

המנדלה של השומר באור השמש. יש לו הילה משלו

המנדלה של השומר באור השמש. יש לו הילה משלו