מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:פנקייק טבעוני

כוס וחצי קמח מלא (אפשר לשלב גם קמח כוסמין)

כפית וחצי אבקת אפייה (כדאי את זו שהיא ללא אלומיניום – קונים בחנות טבע)

כוס חלב שקדים / אורז

חצי כוס מים

4 כפות שמן קוקוס כבישה קרה

הכנה:

לערבב בקערה את החומרים היבשים.

להוסיף את החומרים הרטובים ולערבב היטב. המרקם צריך להיות נוזלי, לכן במידת הצורך הוסיפו חלב שקדים/אורז או מים.

לחמם מחבת עם מעט שמן קוקוס, וליצור פנקייקים עם כף.

ברגע שמופיעות בועות על הפנקייק, זה סימן שצריך להפוך אותו לצידו השני. לטגן למשך זמן קצר.

גיוונים:

1. לפרוס בננה בשלה ולהניח פרוסה על כל פנקייק וכך לטגן. או למעוך את הבננה הבשלה ולערבב עם בלילת הפנקייקים – מוסיף עוד מתיקות.

2. להוסיף לבלילת הפנקייקים כרבע כוס שוקולד צ'יפס 60%

3. להוסיף לבלילת הפנקייקים חופן חמוציות / צימוקים  / אגוזי מלך שבורים

* במידה וחשקה נפשכם בפנקייק שאינו טבעוני ולהוסיף ביצה, אפשר להוסיף לבלילת הפנקייק ביצה אחת ולהפחית בכמות המים.

חובה להכין ולהגיש באהבה!

בתאבון,

נועה