מזון מהלב, החופש לאכול

הכנה פשוטה מאוד עם הגשה אטרקטיבית וחגיגית.קבב על מקל קינמון וסלט עגבניות

אני מעדיפה להשתמש בבשר כבש, אך אפשר גם עם בקר.

רכיבים:

500 גר' בשר כבש טחון

חצי בצל קצוץ

2 שיני שום

רבע צרור פטרוזיליה

רבע צרור כוסברה

מספר גבעולי שמיר

תבלינים: מלח, פלפל, בהרט, קינמון

רבע כוס צנוברים

מקלות קינמון

הכנה:

לחמם תנור לכ- 180 מעלות.

לקצוץ היטב את הבצל, השום והעלים הירוקים במעבד מזון או בעזרת סכין, ולערבב עם הבשר.

לתבל, לערבב את הצנוברים היטב לתוך העיסה.

ליצור קציצה ולשפד אותה על מקל הקינמון.

להניח מסודר בתבנית אפייה, ולאפות כ- 12 דקות (לא יותר מידי על מנת שלא יתייבש).

* מומלץ לאכול עם סלט צונן ומעט פיקנטי. בתמונה: סלט עגבניות, בזיליקום והרבה עלים.

* הזכויות על עיצוב הצלחת שמורות לבן שלי, שמעדיף את המנה בליווי אורז מלא עגול. אני מפרידה ואוכלת רק את הבשר והסלט, מה שמקל יותר על מערכת העיכול שלי.