מזון מהלב, החופש לאכול

תבשיל גריסים עם חומוס ושעועית ברבוניהלהשרות את השעועית במים למשך שעה – 8 שעות (מקצר את זמן הבישול ומקל על העיכול).

על כל כוס שעועית, צריך מים בכמות של כ- 1 כוס ו-3/4.

בסיר רחב לשים את השעועית, להוסיף מים בכמות הנדרשת.

להביא לרתיחה כשהסיר פתוח.

אחרי שרתח, להנמיך את הלהבה ולסגור את הסיר.

לבשל עד שהשעועית מוכנה – היא צריכה להיות רכה אך לא "דייסתית"

במידת הצורך, להוסיף מים.

להוסיף מלח גס, ולהגיש באהבה.

*ניתן לאכול כפי שהיא או להוסיף לימון, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים ומעט פלפל שחור.

* ניתן להוסיף לתבשילים כמו בקישור זה