גלידה קרמית נהדרת, טיבעית, וללא חומרים מזיקים כמו סוכר מעובד, שומנים צמחיים וצבעי מאכל.
מה צריך? בלנדר ובננות בשלות קלופות שהוקפאו או בננות בשלות לא קפואות והרבה קרח.
הוראות הכנה:
להקפיא בננות בשלות וקלופות, אלה שנראה לכם שכבר לא יאכלו, אבל צריך "לעשות איתן משהו".
אחרי שקפאו, לשים בבלנדר + מעט מים ולערבל היטב עד למרקם קטיפתי.
להגיש.
ניתן לשמור במקפיא אחרי העירבול.
גיוונים יש אינסוף!
אפשר להוסיף:
- חמאת בוטנים טבעית
- סילאן / ממתיק ראוי אחר
- טחינה מלאה
- אבקת קקאו
- קצת שוקולד (70% מוצקי קקאו לפחות)
- פירות יער קפואים
- חמאת קוקוס
- תמצית וניל אמיתית
- שקדים ואגוזים למיניהם
- וכיד הדימיון!
חובה להכין ולהגיש באהבה. תבלו 🙂
טארקבקים/פינגבאקים