מזון מהלב, החופש לאכול

גלידה קרמית נהדרת, טיבעית, וללא חומרים מזיקים כמו סוכר מעובד, שומנים צמחיים וצבעי מאכל.גלידת בננה אמיתית

מה צריך? בלנדר ובננות בשלות קלופות שהוקפאו או בננות בשלות לא קפואות והרבה קרח.

הוראות הכנה:

להקפיא בננות בשלות וקלופות, אלה שנראה לכם שכבר לא יאכלו, אבל צריך "לעשות איתן משהו".

אחרי שקפאו, לשים בבלנדר + מעט מים ולערבל היטב עד למרקם קטיפתי.

להגיש.

ניתן לשמור במקפיא אחרי העירבול.

גיוונים יש אינסוף!
אפשר להוסיף:

  • חמאת בוטנים טבעית
  • סילאן / ממתיק ראוי אחר
  • טחינה מלאה
  • אבקת קקאו
  • קצת שוקולד (70% מוצקי קקאו לפחות)
  • פירות יער קפואים
  • חמאת קוקוס
  • תמצית וניל אמיתית
  • שקדים ואגוזים למיניהם
  • וכיד הדימיון!

חובה להכין ולהגיש באהבה. תבלו 🙂