מזון מהלב, החופש לאכול

* בהשראת המתכון מהספר "בישול מלא חיים" מאת יוטקה הרשטיין

  • רכיבים:גרנולה ביתית
  • 4 כוסות קואקר גס
  • 1 כוס גרעיני חמניות
  • 1 כוס אגוזי מלך או פקאן
  • 1 כוס שבבי קוקוס טחון
  • 1 כוס שומשום מלא
  • כחצי כוס ממתיק: מולסה / מייפל אמיתי /דבש לא מומלץ כי לא טוב לחמם אותו
  • 1/3 כוס שמן קוקוס כבישה קרה (במצב נוזלי)
  • 1 כף קינמון
  • הכנה:
  • לחמם תנור לחום של כ- 160 מעלות.
  • לערבב בקערה קטנה: ממתיק, שמן קוקוס, קינמון
  • לערבב בקערה גדולה את כל שאר הרכיבים.
  • לאחד את שתי התערובות, ולהניח בתבנית האפייה.
  • לאפות עד השחמה קלה בדר"כ כ- 20 דקות. מידי פעם לערבב.

* לאחר האפייה, כשהגרנולה מוכנה, ניתן להוסיף פירות יבשים אורגניים חתוכים.

* ניתן להגיש עם יוגורט, סלט, סלט פירות או כנשנוש