מזון מהלב, החופש לאכול

כמות: 4-6 סועדים

רכיבים:
2 דלעת יפנית
כף קינמון טחון
פלפל שחור
מלח אטלנטי גס
חופן צנוברים

הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לשטוף את הדלעות היטב, לחצות אותן לרוחב ולרוקן מגרעינים.
עם סכין חדה "לגרד" את בשר הדלעת ולהוציא את תוכן הדלעת. יש להשאיר את הקליפה שלמה, עם בשר דלעת בעובי של כ 2 ס"מ שצמוד אליה.
את בשר הדלעת שהוצאנו לערבב עם התבלינים: כף קינמון, פלפל ומלח אטלנטי גס לפי הטעם
למלא את הדלעות החצויות בבשר הדלעת המתובל.
לפזר מעל כל חצי דלעת כמה צנוברים
להכניס לתנור לכ- 20 ד' או עד שמתרכך.
לגיוון: להוסיף תיבול של כורכום ו/או כמון, צ'ילי טחון וכיד הדימיון