מזון מהלב, החופש לאכול

למי שלא יודע: חטיף במבה = תירס תפוח שאיבד כל תכונה "תירסית" אפשרית, בשילוב חמאת בוטנים שחוממה יתר על המידה והפכה לשומן רעיל… כן, זה מבאס.

אם חסר לכם בתזונה טעם מלוח- מתוק, שווה להשיג אותו ממקורות בריאים יותר. אבל אם בכל זאת מתעקשים על נשנוש כלשהו שיהיה דומה לבמבה בטעמו, פשוט לשלב פופקורן וחמאת בוטנים.

(רצוי להשתמש בחמאת בוטנים ללא תוספות לקצת יותר בריאות).

רכיבים:
גרעיני פופקורן אורגני
שמן קוקוס כבישה קרה
ממרח חמאת בוטנים ללא תוספות / חמאת שקדים ללא תוספות

הכנה:
להכין את הפופקורן בסיר עם שמן הקוקוס.
בצלוחית: לשים כמה כפות מחמאת הבוטנים/ שקדים.
בהגשה: לטבול את הפופקורן בחמאה ולאכול.