מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:
חבילת טופו מסוננת ממים
שמן קוקוס כבישה קרה

לרוטב:
4 כפות רוטב סויה אמיתי ללא תוספות
1.5 כף סילאן תמרים ללא תוספת סוכר

הכנה:
לחתוך את הטופו לקוביות בעובי 2 ס"מ או למלבנים ארוכים בעובי 1 ס"מ בערך.
לערבב את חומרי הרוטב.
להניח את קוביות הטופו ברוטב למשך 5 דקות.
לחמם מחבת עם מעט שמן קוקוס, ולהניח עליה לטיגון קליל את הטופו המושרה.
אחרי שמעט השחים להוסיף את שאר הרוטב מקערת ההשריה, ולערבב עוד כשתי דקות.

הצעת הגשה: עם סלט ירוק / ירקות מבושלים / שעועית ירוקה