מזון מהלב, החופש לאכול
  • רכיבים:

  • טופו עם פירות יבשיםחצי חבילת טופו
  • 2 כפות מולסה / סילאן טבעי ללא תוספות
  • חמוציות מיובשות
  • משמשים מיובשים
  • צימוקים יבשים
  • 1 כף אבקת וניל או תמצית וניל אמיתית – לא חובה
  • 1 כף שבבי קוקוס – לא חובה
  • חופן אגוזי מלך ו/או כל אגוז אחר
  • 1 כף קינמון טחון
  • שמן קוקוס כבישה קרה
  • הכנה:

  • לחתוך את הטופו לקוביות קטנות.
  • לערבב בקערה את קוביות הטופו יחד עם מולסה, קינמון, וניל, קוקוס, ולהשרות כ- 7 דקות.
  • לחמם מחבת עם מעט שמן קוקוס.
  • לערבב עם הטופו את כל הפירות היבשים.
  • לשים את כל תוכן הקערה במחבת, ולטגן קלות תוך עירבוב לאיחוד הטעמים.
  • לשים בצלחת הגשה ולערבב עם האגוזים.

*ניתן להוסיף או לגרוע מכמות ומסוגי הפירות היבשים, ולגוון לפי מה שיש בבית. כנ"ל לגבי האגוזים.

*יש להשתמש בפירות יבשים אורגנים, ללא תוספת סוכר או רעלים אחרים.

* ניתן להגיש לצד פירות טריים מגוונים מהמצוי בעונה

*מתאים כארוחת בוקר חמימה וחלבונית.

  • *