מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:
כוס שעועית אדומה מושרית ומבושלת.
2 כפות טחינה גולמית מלאה
1/2 בצל בינוני
2 שיני שום כתושות
חצי כף שמן קוקוס כבישה קרה
4 עלי נענע
כפית שטוחה של סומק
מיץ מרבע לימון
מלח אטלנטי
מים

הכנה:
להשרות את השעועית למשך 8 שעות לפחות, ולבשל.
במחבת או בווק – לטגן בשמן הקוקוס את הבצל והשום הכתוש.
להוסיף למחבת או לווק את השעועית המבושלת לעירבוב וחימום קל יחד עם הבצל והשום.
להעביר למעבד המזון ולהוסיף: טחינה, נענע, סומק, קורט מלח, 4 כפות מים.
לעבד הכל עד למידת הסמיכות הרצויה. אם סמיך מידי, ניתן להוסיף עוד קצת מים.

נשמר במקרר שלושה ימים.