רכיבים:
כוס ורבע קשיו לא קלוי
5 תמרים זן מג'הול מגולענים
2 כפות אבקת קקאו אמיתית וללא סוכר
כוס וחצי מים
מעט קרח (כ- 5 קוביות)
קוביית שוקולד 70% מוצקי קקאו – לא חובה
הכנה:
לטחון את כל הרכיבים בבלנדר עד למרקם קרמי ואחיד.
חטיף קפוא: למזוג את השייק לבתנית פרלינים או לתבנית של קוביות קרח. מוכן כשקפוא לגמרי.
שייק: פשוט לשתות ללא הקפאה! (ואם נשארו שאריות, ניתן להקפיא בתבנית כדי ליצור חטיף קפוא)
בתמונה – מקפא בצורת לב מונח על גלידת אבטיח