מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:גלידת אבטיח ומקפא קשיו תמרים ושוקולד

כוס ורבע קשיו לא קלוי

5 תמרים זן מג'הול מגולענים

2 כפות אבקת קקאו אמיתית וללא סוכר

כוס  וחצי מים

מעט קרח (כ- 5 קוביות)

קוביית שוקולד 70% מוצקי קקאו – לא חובה

הכנה:

לטחון את כל הרכיבים בבלנדר עד למרקם קרמי ואחיד.

חטיף קפוא: למזוג את השייק לבתנית פרלינים או לתבנית של קוביות קרח. מוכן כשקפוא לגמרי.

שייק: פשוט לשתות ללא הקפאה! (ואם נשארו שאריות, ניתן להקפיא בתבנית כדי ליצור חטיף קפוא)

בתמונה – מקפא בצורת לב מונח על גלידת אבטיח