מזון מהלב, החופש לאכול

כמות: 4 כוסות

רכיבים לחלב:

אפשרות 1 – "אינסטנט":
3 כפות גדושות ממרח שקדים /קשיו טיבעי וללא תוספות
3 כוסות מים

אפשרות 2 – חלב "הום מייד": משיבולת שועל / אורז / שקדים / קשיו

אפשרות 2 – במרקם "שייק" ואז נוצר "מעדן חלב":
כוס קשיו / מקדמיה
4 כוסות מים

להכנת השוקו:
בבלנדר לשים את רכיבי החלב.
להוסיף 3 כפות אבקת קקאו (אמיתית וללא תוספים)
2-3 תמרים מזן מג'הול (או 3 כפות סילאן/ מיפל/ מולסה/ מעט סטיביה ללא תוספת סוכר)
לערבל עד למרקם חלק.

גיוונים: להוסיף תמצית וניל טבעית / 2 כפיות חמאת קוקוס / פולי קקאו גרוסים /גוג'י ברי / פירות כגון גויאבה, בננה, תותים (בעונה)