מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:סלט שעועיות וירקות קייצי

כוס שעועית שחורה שהושרתה ובושלה.

כוס שעועית לבנה שהושרתה ובושלה.

רבע צרור פטרוזיליה

רבע צרור כוסברה

כמה גבעולי שמיר

6 עלי נענע

כ- 5 עלי חסה ערבית

2 חופנים של רוקט

פלפל אדום גדול

12 -10 עגבניות שרי ליקופן

בצל סגול פרוס

3 -2 פיסות אננס מיובש טבעי

לתיבול:

שמן זית כבישה קרה

מלח

פלפל קאיין (חריף מאוד ! קמצוץ) או פלפל שחור

חצי לימון סחוט

הכנה:

להשרות את השעועיות 8 שעות. לסנן ממי ההשרייה ולבשל כל סוג בנפרד עד רמת א-דנטה.

לערבב בתוך קערה גדולה:

שמיר, פטרוזיליה, כוסברה, נענע – לקצוץ היטב

לחתוך את החסה, לחתוך פלפל אדום לקוביות.

לחתוך את העגבניות לאורכן לחצאים או לרבעים.

להוסיף את הרוקט לקערה.

לפרוס את הבצל הסגול.

לקצוץ את פרוסות האננס.

לערבב הכל בקערה עם רכיבי התיבול.

* אפשר להוסיף אגוזים וזרעים קלויים קלות.

*הירקות יכולים להשתנות לפי מה שבעונה ולפי מצב הרוח.