מזון מהלב, החופש לאכול

רכיבים:
3 תפוחי עץ
2 כוסות קמח מלא
2 כפיות אבקת אפיה ללא אלומיניום
1 כוס שמן קוקוס כבישה קרה
6 תמרים מזן מג'הול טחונים או רבע כוס סילאן תמרים טבעי
2 כפות מיץ מלימון סחוט
תמצית וניל
1 כף קינמון
1 כף ציפורן
4 ביצים אורגניות

הכנה:
לחמם תנור ל – 180 מעלות.
מנקים את התפוחים מהליבה וחותכים לקוביות.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים לבלילה אחידה.
לצקת את הבלילה לתבנית. לאפות כשעה, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.