זה נראה לי כמו קדירת המכשפה (ואני אוהבת את זה)😀
מי הבישול הורדרדים של הסלק הופכים לסוג של צ'אי.
שמתי בהם: פלחי תפוז, מקלות קינמון, תרמילי הל סדוקים קלות, וציפורני דרקון.
סתם סתם! מסמרי ציפורן.
כשיתקרר אני אוסיף דבש.
נראה לי שיצא טעים!
זה נראה לי כמו קדירת המכשפה (ואני אוהבת את זה)😀
מי הבישול הורדרדים של הסלק הופכים לסוג של צ'אי.
שמתי בהם: פלחי תפוז, מקלות קינמון, תרמילי הל סדוקים קלות, וציפורני דרקון.
סתם סתם! מסמרי ציפורן.
כשיתקרר אני אוסיף דבש.
נראה לי שיצא טעים!