מזון מהלב, החופש לאכול

המתכון מבוסס על זה שמופיע בספר "בישול מלא חיים" מאת יוטקה הרשטיין

כמות: כ- 16 קרפים בינוניים

רכיבים:
1 כוס קמח מלא
2 ביצים אורגניות
2 כוסות מים – במתכון המקורי כתוב שאפשר גם חלב. אני בחרתי לא להשתמש בו. אפשר במקום חלב מהחי לשלב עם חלב שיבולת שועל או חלב אורז. פעם הבאה אני מתכוונת לנסות עם חלב קוקוס.
4 כפות שמן קוקוס כבישה קרה
קורט מלח

הכנה:
לערבל את הכל במטרף ידני או במערבל, ולהניח במקרר למשך שעה.
לחמם מעט מאוד שמן קוקוס במחבת בינונית, לצקת מן הבלילה כמות של כחצי מצקת.
לטגן משני הצדדים עד להשחמה קלה.

אפשר להגיש מרוח בממרחים: שעועית אדומה / ממרח שוקולד בריא / חמאת בוטנים ובננה / גוואקמולי / סלט חצילים / כיד הדימיון. בליווי פירות וירקות תמיד.