מזון מהלב, החופש לאכול
  • רוטב העגבניות:
  • חצי בצל קצוץ
  • 2 גזרים מגוררים
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 5 עגבניות בינוניות חתוכות
  • 3 ענפי טימין קטנים
  • 2 ענפי אורגנו בינוניים
  • כפית קארי
  • כוס מים
  • מלח ופלפל שחור טחון
  • שמן זית כבישה קרה
  • הכנת הרוטב:בסיר רחב: לקצוץ את הבצל ולטגן במעט שמן זית עד שנעשה שקוף.להוסיף את פרוסות השום, לטגן קלות.להוסיף את הגזר המגורר והקארי ולאדות תוך ערבוב (כ- 4 דקות).להוסיף את העגבניות החתוכות, לבשל תוך ערבוב קל על אש בינונית להוצאת הנוזלים.

    להוסיף מים, לערבב, להביא למצב רתיחה. כשרתח להנמיך את גובה הלהבה, ולבשל בערך עוד 10 דקות.

  • ניתן לטחון את כל רכיבי הרוטב עם בלנדר ידני.
  • יכול לשמש כקטשופ, אך יש להקפיא במנות, במידה ולא משתמשים בו תוך 3 ימים.