מזון מהלב, החופש לאכול
  • רכיבים:תבשיל פטריות וכרישה
  • 1 כרישה
  • חצי בצל
  • 3 שיני שום
  • 2 פטריות חורש
  • פטריות יער
  • חופן גרגרי חומוס מבושלים – אופציונאלי
  • כפית פלפל חריף טרי קצוץ
  • קארי
  • מלח אטלנטי
  • שמן זית
  • הכנה:
  • לחמם שמן במחבת רחבה. לקצוץ את הבצל ולקרמל על המחבת תוך ערבוב. להוסיף שום, לערבב.
  • להוסיף את הקארי, ולאחר מיכן להוסיף את הכרישה לקירמול נוסף.
  • לקצוץ את הפטריות ולהוסיף למחבת, לערבב יחד עם הבצלים ולתת להגיר נוזלים.
  • לקצוץ מעט פלפל חריף טרי, להוסיף לתכולת המחבת ולערבב היטב.
  • להוסיף את החומוסים ולערבב.
  • להוסיף מלח לפי הטעם.
  • הצעת הגשה בתמונה: מוגש מעל אורז מלא עגול.